Viktoriya Omelchenko - Блог | ZI.ua
Акция закончилась
Viktoriya Omelchenko

Viktoriya Omelchenko

Координаторка руху «Сильні громади» у Костянтинівці
Блоги 11 - 20 из 29
Начало | Пред. | 1 2 3 | След. | Конец
ЧОМУ КОСТЯНТИНІВЦІ ПОТРІБЕН ВИГУЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК ДЛЯ ТВАРИН?
Вигульні майданчики для собак є нормою для європейських міст. Перевагами таких майданчиків є комфорт для власників собак, безпека для тварин та оточуючих.
Мрія, яка стала реальністю: з Костянтинівки вирушить поїзд на Івано-Франківськ
Поїзд Костянтинівка-Івано-Франківськ буде запущений з 10 грудня, одночасно із впровадженням нового розкладу руху поїздів. “Укрзалізниця” присвоїла цьому поїзду порядковий номер 1.
Збудувати Європу: “Ефективне місто” пропонує вирішення типових проблем
4 листопада у Краматорську, відбулася робоча конференція проекту “Ефективне місто” - «Алгоритми вирішення найбільш актуальних проблем громад cходу України».
Проект “Ефективне місто” знає як вирішити проблеми Сходу
4 листопада у Краматорську, Слов’янську і Покровську відбулися робочі конференції проекту “Ефективне місто” - «Алгоритми вирішення найбільш актуальних проблем громад cходу України».
Перші результати флешмобу
Більше тижня тому у Костянтинівці розпочався флешмоб «Собака з вулиці - найкращий друг» Результати першого тижня у даному матеріалі    
флешмоб «Собака з вулиці - найкращий друг»
Суть флешмобу полягає у зменшенні кількості безпритульних тварин на вулицях Костянтинівки шляхом одомашнення принаймні частини цих тварин.
Шесть шагов к переменам: инструкция гражданину для улучшения своего города
Децентрализация предоставила Украине новые возможности.Теперь граждане Украины способны решить социальные проблемы своего города самостоятельно, но для этого нужны знания.
Громадські активісти розглянуть вирішення найактуальніших проблем громад сходу
У суботу, 4 листопада у Краматорську, Слов’янську і Покровську відбудеться робоча конференція проекту “Ефективне місто” на тему «Алгоритми вирішення найбільш актуальних проблем громад cходу України».
У Костянтинівці запрацював клуб «Ефективне місто»
У Костянтинівці відбулось перше засідання клубу «Ефективне місто». Учасники були ознайомлені зі станом проблеми безпритульних тварин у місті, та розробили стратегію для її вирішення у майбутньому.
Собаки «сироти» міста Костянтинівки
Еще результаты