Петиция по открытию площадки по выгулу собак в Константиновке | ZI.ua
Акция закончилась

ЧОМУ КОСТЯНТИНІВЦІ ПОТРІБЕН ВИГУЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК ДЛЯ ТВАРИН?

Координаторка руху «Сильні громади» у Костянтинівці
28 ноября 2017, 12:40

ЧОМУ КОСТЯНТИНІВЦІ ПОТРІБЕН ВИГУЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК ДЛЯ ТВАРИН?
Майданчик - це не тільки територія для зручного вигулу, де господар зможе відпустити собаку і спокійно почитати книгу на лавці, але й можливість для активного відпочинку і тренувань для собаки. Створивши умови для власників собак і облаштувавши таку мережу майданчиків, ми зможемо вимагати від людей бути дисциплінованими та не спускати собак з повідка у громадських місцях.
Безпечні вигульні майданчики для собак підвищать рівень довіри до тварин та їхніх власників, дозволять проводити соціалізацію тварин у безпечних для них місцях. 

На сайті електронних  петицій 
http://petition.konstrada.gov.ua  координатором клубу "Ефективне місто" було  розміщено  петицію "Про створення у Костянтинівці вигульних майданчиків для тварин" 
http://petition.konstrada.gov.ua/uk/petitions/stvorennya-vygul-nogo-majdanchyka-dlya-sobak-u-kostyantynivtsi-1001b912-ec8a-4a0f-892f-89e856c64b38


 
P.S Голоси не зараховуються якщо, електронна пошта з доменом RU


Проект "Ефективне місто" реалізується рухом #Сильні_громади спільно з Studena NGO в рамках UCBI - Українська ініціатива зміцнення громадської довіри за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна.


Координатор руху "Сильні громади" у Костянтинівці Вікторія Омельченко

Другие записи автора

Комментарии