Мешканець Костянтинівки займався реалізацією оптових партій наркотиків | ZI.ua
Акция закончилась

Житель Мирнограда та його спільник із Костянтинівки торгували амфетаміном

27 березня 2024, 11:10 | Кримінал | Костянтинівка, Мирноград 2019
Поділитися:
Житель Мирнограда та його спільник із Костянтинівки торгували амфетаміном

Оперативники Донеччини ліквідували бізнес із торгівлі амфетаміном із щомісячним прибутком у чверть мільйона гривень. Також викрито групу збувачів канабісу. Загалом підозра оголошена п'ятьом наркоторговцям. 

Житель Мирнограда та його спільник із Костянтинівки вели бізнес із торгівлі амфетаміном. Чоловіки займалися реалізацією оптових партій. «Товар» продавали з рук до рук перевіреним особам. Один "чек" вагою 0,25 г коштував 600 грн. Середньомісячний дохід наркоділків сягав 250 тисяч гривень. 


У рамках кримінального провадження поліцейські провели 11 санкціонованих обшуків. Вилучено 29 пакунків та 4 зип-пакети з амфетаміном, інші наркотичні засоби, ваги, матеріали для фасування, банківські картки, телефони, пристрій для глушіння радіохвиль, а також 114 680 гривень та 7 000 доларів США.

 



Ще трьох мешканців Мирнограда затримали за збут канабісу. Зловмисники діяли з листопада 2023 року. Один пакет із наркотичною речовиною продавали по 500 гривень. Торгівля велася виключно з рук у руки. 

Членів злочинної групи викрили під час проведення оперативної закупівлі 51 пакету канабісу вартістю 30 000 гривень. Вдома в організатора, який тимчасово проживає в Ужгороді, та збувачів вилучено 9 ємностей з речовиною, схожою на канабіс, телефони, банківські картки, ваги та гроші, отримані від протиправної діяльності.

 

Всім затриманим оголошено підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України "Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". 

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді арешту.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ