Аналітики вважають, що у 2023 році війна в Україні не закінчиться | ZI.ua
Акция закончилась

Закордонні аналітики висказали думку стосовно термінів закінчення війни в Україні

16 січня 2023, 20:34 | Офіційно 2169
Поділитися:
Закордонні аналітики висказали думку стосовно термінів закінчення війни в Україні

Більшість західних аналітиків сходяться в думці, що поки передумов для завершення війни на території України не існує. Експерт відділу вивчення війни Королівського коледжу Лондона Барбара Занчетта вважає, війна між Україною та Російською Федерацією в 2023 році не закінчиться. Про це повідомило інтернет-видання Forbes.ua.

Як говориться в матеріалі, вартість війни, як матеріальна, так і людська, може порушити рівень відданості. Ключ буде всередині Росії. Минулі війни, в яких переоцінка своїх сил і прорахунки були вирішальним елементом, наприклад у В’єтнамі для США чи в Афганістані для СРСР, закінчувалися лише таким чином. Це буде довготривалою політичною, економічною та військовою битвою. До кінця 2023 року війна, швидше за все, не закінчиться.

Західні санкції лише зараз починають по-справжньому діяти проти Росії. І очевидно, Кремль зможе скоротити видатки в цьогорічному бюджеті, аби й надалі фінансувати війну.

Досі не видно передумов того, що серед російських мобілізованих починаються ознаки масової відмови виконувати накази командування. Так само, як і переважна більшість росіян хоч, може, і не є палкими прихильниками війни, продовжують триматися мовчазної і відстороненої позиції.

Для більшості з них війна в Україні – це уже четверта війна Путіна, причини і мета яких, за великим рахунком, їх не турбують. Тож, поки ситуація всередині Росії не стане критичною, навряд чи варто очікувати кардинальних змін настроїв.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі