Скільки коштують продукти на різних ринках Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

Як відрізняються ціни на продукти на ринках Костянтинівки

12 січня 2023, 14:02 | Бізнес | Костянтинівка 9525
Поділитися:
Як відрізняються ціни на продукти на ринках Костянтинівки
Фото - автора

При майже повній відсутності супермаркетів всі покупки жителі Костянтинівки роблять на міських ринках. Як відрізняється на них вартість продуктів, з'ясовували журналісти ZI.

Ювілейний

Навіть в морозну погоду на цьому ринку багато і продавців, і покупців. Якщо сказати точніше, на території поруч з ринком. Пропонують в достатній кількості молоко за ціною 22-23 грн за літр, але на стихійному ринку, на прилавках – ціна вже починається від 35 грн. Морква, капуста, буряк стоять 18-20 грн, картопля – від 12 грн., Яблука – від 18 грн., мандарини, апельсини, банани – 75-85 грн.



Вартість свіжих огірків і помідорів починається від 90 грн, яєць – від 67 грн. Свинину продають по 130 ( з кісточкою ) до 180 грн ( м'якоть ), яловичину – по 140 -220 грн відповідно. Вартість курей починається від 70 грн, сметану пропонують по 100 грн за пів-літрову банку, сир – по 100 грн за кілограм, цукру дешевше 38 грн за кіло знайти не вдалося.



центральний

На цьому ринку, і за його територією товару менше, але цілком вистачає для покупців. Беруть, в основному, хліб, м'ясо, молоко, яйця, овочі і фрукти. Ціни не дуже відрізняються від тих, що на Ювілейному. Але постійні покупці знають, де можна купити по 34 грн кілограм цукру, за 55 грн літр соняшникової олії, картопля по 10 грн і капусту по 13 грн.



До того ж, приватні підприємці постійно проводять акції, знижуючи ціни на консерви, крупи, хліб і інший товар на 15-20 відсотків. Стабільно високими залишаються всюди ціни на рибу, чай, кава, солодощі. Ціни на цей товар за минулий рік підвищилися на 70-100%, і тенденції до їх зниження поки не спостерігається.



привокзальний

Колись шумів, як вулик, і найдешевший міський ринок сьогодні напівпорожній. Рідкісні продавці, торгуючи молоком на стихійному ринку, за літр просять по 30 грн. Морква, капусту, буряк, яблука дешевше 18 грн за кілограм годі й шукати. Ціни на м'ясо такі ж, як і на інших міських ринках, цукор продають по 38-40 грн.



Стільки, скільки і на інших ринках, стоять крупи, макарони, яйця, цитрусові, кури і м'ясопродукти. Трохи дешевше продають рибу, наприклад, хек молочний там по 130 грн ( в інших місцях від 140 грн ), і по 10 грн сьогодні можна було купити нарізні батони.



Читайте також, хто відвідує Пункти Незламності в Костянтинівці.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ