Українці можуть подати заявку на новий вид фінансової допомоги | ZI.ua
Акция закончилась

Українці можуть подати заявку на новий вид фінансової допомоги

2 березня 2023, 20:01 | Офіційно 26379
Поділитися:
Українці можуть подати заявку на новий вид фінансової допомоги

Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) відкрила другий етап реєстрації на грошову допомогу. Скористатися нею можуть внутрішньо переміщені громадяни України, а також люди, які проживають в районах, що постраждали внаслідок бойових дій,  повідомляється на сторінці NRC в фейсбук.

Сума допомоги становить 6660 грн (2220 грн протягом трьох місяців) на кожного члена сім'ї. Виплата буде здійснена одним платежем на всіх членів домогосподарства. Максимальна кількість членів домогосподарства, яким можливе нарахування виплати, становить 5 осіб.

Для того щоб зареєструватися, необхідно завантажити один з месенджерів WhatsApp або Viber на свій смартфон:

  • Для реєстрації через WhatsApp потрібно додати в контакт номер 0 800 609 844 і відправити на нього повідомлення з текстом «Привіт».
  • Для реєстрації через Viber потрібно буде відсканувати QR-код, який розміщений на картинці нижче. Після цього в своєму діалоговому вікні ви отримаєте повідомлення з інструкціями від чат-бота.

На сторінці NRC повідомляється, що користувачі можуть стикатися з технічними проблемами при подачі заявки через месенджери. Проблему обіцяють вирішити найближчим часом.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі