У міста Донеччини повертаються люди | ZI.ua
Акция закончилась

У міста Донеччини повертаються люди

30 листопада 2022, 18:51 | Офіційно 1995
Поділитися:
У міста Донеччини повертаються люди
Эвакуация из Донецкой области / Фото ГСЧС

У міста Донецької області в зв'язку з відновленням газопостачання повертаються люди. Про це повідомив глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

"У період максимально активної стадії евакуації, в липні 2022 року, в Краматорську з 200 тисяч жителів залишалося близько 40 тисяч, а в Слов'янську з 96 тисяч жителів залишилися 18 тисяч. Станом на зараз в Краматорську знаходиться 80 тисяч жителів, а в Слов'янську - до 40 тисяч жителів", - розповів Кириленко.

Відзначається, що ворог продовжує обстрілювати інфраструктуру Донецької області. Він додав, що зараз неможливо відновити електро- і теплопостачання в прифронтових громадах. Людям, які відмовилися виїжджати, надається альтернатива: вугілля, дрова. У той же час обов'язкова евакуація з прифронтових зон триває.

Також глава області додав, що відновлення газопостачання і повернення до життя деокупованих територій грає свою роль в поверненні людей на територію Донецької області. Він підкреслив, що хоч всім необхідним населення і забезпечено, але гарантії безпеки для життя ніхто дати не може.

 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ