Які професії у березні найбільш затребувані у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці потрібні юрист, бухгалтер, сировар, менеджер та інші

21 березня 2024, 12:38 | Офіційно | Костянтинівка 6018
Поділитися:
У Костянтинівці потрібні юрист, бухгалтер, сировар, менеджер та інші
Фото из открытых источников

За даними міського Центру зайнятості, на початок березня на обліку перебувало 536 безробітних.

Серед них по 11 кухарів, діловодів, охоронців і формувальників ковбасних виробів. Шукають роботу через центр зайнятості 34 продавці, 41 укладальник-пакувальник, 26 підсобних робітників, 15 овочівників та 24 робітників з благоустрою.

За інформацією на 21 березня, у Костянтинівці потрібні юрист, бухгалтер, менеджер (керуючий), сировар, електрогазозварювальник, авторемонтник.

На підприємства громади працевлаштують контролера газового господарства, оператора тваринницьких комплексів та механізованих ферм. А також – продавця, спеціаліста з ремонту взуття, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування.

Серед вільних вакансій - слюсар з експлуатації та ремонту газового обладнання, водій, машиністи екскаватора одноковшового та автомобільного крана.

До Старокостянтинів Хмельницької області запрошують на роботу оператора автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, водія навантажувача та вантажника.

Вакансії (в/с за контрактом):

командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій автотранспортних засобів, гранатометник, діловод, електрик ділянки, кулеметник, кухар, молодша медична сестра (мол. мед. брат), навідник, стрілець, тракторист.

До суспільно корисних робіт у лютому залучено 170 безробітних. За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел. 0952068651, 0951211834.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ