По Костянтинівці вдарили КАБом, людей евакуювали | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці евакуювали людей через удар авіабомби, яка не розірвалася

26 травня 2024, 10:58 | Офіційно | Костянтинівка 5097
Поділитися:
У Костянтинівці евакуювали людей через удар авіабомби, яка не розірвалася

На Донеччині один загиблий, троє поранених внаслідок російських обстрілів. Подробиці щодо ситуації в області повідомили у ДонОВА.

У Покровському районі в Мар'їнській громаді поранено 3 особи: 2 у Зоряному та 1 у Красногорівці.

У Краматорському районі в Лимані поранено людину. У Костянтинівській громаді повторно пошкоджено приватні будинки у Предтечино та Ступочках.

У Костянтинівській адміністрації повідомили, що вчора вночі в межах міста впала авіабомба КАБ, яка не розірвалася. Людей із епіцентру удару евакуювали.

"25.05.2024 о 04.30 стався ворожий обстріл Костянтинівки (авіабомба КАБ-250 з модулем УМПК, що не здетонував). Співробітниками поліції здійснено евакуацію населення з приватних житлових будинків, які перебувають у зоні можливої поразки до 300 метрів. Заплановано виїзд піротехнічної служби ДСНС для визначення шляхів знешкодження авіабомби.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували також сел. Ступочки та Предтечино (попадання по раніше зруйнованих будинках). Інформація про постраждалих не надходила", — повідомили в адміністрації.

У Бахмутському районі в Торецькій громаді 1 особа загинула та 3 будинки пошкоджені у Залізному; 1 особа поранена та 1 будинок пошкоджено у Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки та багатоповерхівку. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено 2 будинки.

Повідомляється, що лише за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. За добу з лінії фронту евакуйовано 261 особу, у тому числі 18 дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ