Обстановка на Донеччині після ворожих обстрілів | ZI.ua
Акция закончилась

Двоє загиблих, троє поранених: Під обстрілами перебували три райони області

25 травня 2024, 12:13 | Надзвичайні події 1233
Поділитися:
Двоє загиблих, троє поранених: Під обстрілами перебували три райони області

На Донеччині за останню добу двоє загиблих, троє поранених. Про ситуацію в регіоні на ранок 25 травня повідомляє Донецька обласна адміністрація.

У Покровському районі у Красногорівці поранено людину. Під вогнем околиці Очеретинської громади. 

У Краматорському районі у Рубцях Лиманської громади пошкоджено господарську споруду. У Зеленому Полі Іллінівської громади загинула людина внаслідок авіаудару, пошкоджено 11 об'єктів. У поліції повідомили також про авіаудар по Іллінівці бомбою КАБ-500. Постраждали 7 приватних будинків, перебито комунікації. 

Обстріляно околиці Костянтинівської громади, без жертв та руйнувань. У міській адміністрації додали, що під ворожими обстрілами перебували сел. Ступочки, Ол.Шультино, Миколаївка (попадання по раніше зруйнованих будинках), Біла Гора (р-н ВНС) та околиці сел. Предтечине, Диліївка. 

У Бахмутському районі двоє загиблих у Сіверську — у місті пошкоджено 4 будинки. У Торецьку 1 особа поранена, пошкоджено адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджено 11 приватних будинків, багатоповерхівку та промислову споруду. 

Повідомляється, що за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донецької області. За добу з лінії фронту евакуйовано 438 осіб, серед яких 49 дітей.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ