Троє жителів Донеччини підірвалися в замінованому лісі | ZI.ua
Акция закончилась

Троє жителів Донеччини підірвалися в замінованому лісі

23 січня 2023, 13:05 | Надзвичайні події | Лиман 2349
Поділитися:
Троє жителів Донеччини підірвалися в замінованому лісі

Двоє жителів деокупованої Лиманщини загинули в лісі в результаті підриву боєприпасу. На наступний день житель іншого селища наїхав вантажівкою на міну, в результаті чого отримав численні травми. Про події повідомляє поліція Донецької області.

У поліцію Лімана надійшло повідомлення про те, що в результаті вибуху двоє жителів смт Дробишево отримали поранення, несумісні з життям. Тіла загиблих слідчо-оперативна група виявила в лісосмузі поблизу селища. Як було встановлено, чоловіки у віці 46 і 57 років наткнулися на приховану «розтяжку», яка привела в дію протипіхотну міну ОЗМ-72.

На наступний день в міську лікарню Краматорська доставили 35-річного жителя смт Ямполь з численними ранами і опіками. Як з'ясували поліцейські, чоловік на вантажівці ГАЗ-66 заїхав в лісовий масив і правим переднім колесом наїхав на міну. Можливо, він вижив тому, що вибух припав на пасажирську сторону. 

"Нагадуємо жителям деокупованих територій Донеччини про небезпеку, яка загрожує на необстежених ділянках. Тікаючи, окупанти встигли встановити вибухові пристрої в лісосмугах, на полях, дорогах, будівлях і городах місцевих жителів", - нагадали в поліції.

Також повідомлялося, що зараз в лісах Донеччини майже під кожним деревом знаходять міни.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі