Як минула неспокійна доба у Костянтинівській громаді | ZI.ua
Акция закончилась

Доба у Костянтинівській громаді – постраждала промзона і околиці Іванопілля

26 січня 2023, 12:06 | Офіційно | Костянтинівка 3120
Поділитися:
Доба у Костянтинівській громаді – постраждала промзона і околиці Іванопілля
архивное фото

Минула доба в Костянтинівській громаді пройшла неспокійно. Внаслідок обстрілу зі сторони ворожого агресора трапилися влучання снарядів на територію одного з промислових підприємств. Постраждалі відсутні. Детальні обставини подій з'ясовуються. На місці працює служба ДСНС, поліція, прокуратура. Таку інформацію оприлюднила Костянтинівська міська військова адміністрація.

Також під обстріл потрапили околиці Іванополья Костянтинівської громади. Про що повідомляла Донецька ОВА.

Водопостачання у громаді часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. Мешканці громади в міській школі мистецтв можуть безкоштовно отримати питну воду 7 ступенів очистки з розрахунку 20 літрів на одну особу.

У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії. Працює 20 котелень.

Продовжуються відновлювальні роботи на пошкоджених ділянках газопроводу та водопровідної мережі на місті обстрілів зі сторони російського агресора, які сталися 24.01.2023.

Заклади охорони здоров’я працюють. Медикаментами, перев’язувальним матеріалом забезпечені.

Приватні об’єкти торгівлі в громаді працюють частково, товари першої необхідності в наявності та в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями.

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку. Кошти можна отримати у відділеннях ПриватБанку, Ощадбанку. Працюють відділення УкрПошти.

В Міському краєзнавчому музеї проводиться видача благодійної допомоги для осіб, які мають статус «ветеран праці», які за реєстрацією відносяться до поштових відділень № 6, 14, 3, 9, 11.

26.01.2023 – особи, прізвище яких починається з літери «А» по літеру «І» включно;

27.01.2023 – особи, прізвище яких починається з літери «К» по літеру «О» включно.

Пункт видачі благодійної допомоги в міському палаці культури та дозвілля тимчасово припинив свою роботу з технічних причин.

Мешканцям громади пропонується евакуюватися до більш безпечних місць. З питань евакуації звертатися за телефонами: 050-567-88-87, 095-036-16-19, 093-420-18-83.

У громаді діє комендантська година (обмеження на пересування) та спеціальний режим світломаскування з 21:00 до 05:00.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі