Йому було 26 років: Загинув захисник з Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

Йому було 26 років: Загинув захисник з Костянтинівки

4 березня 2023, 16:08 | Офіційно | Костянтинівка 3825
Поділитися:
Йому було 26 років: Загинув захисник з Костянтинівки

Десантник Дмитро Кадуков з Костянтинівки загинув 27 січня 2023 року. Він отримав смертельні поранення внаслідок артилерійського обстрілу поблизу села Торське. Йому було 26 років.

На момент повномасштабного вторгнення окупантів Дмитро жив і працював у Польщі. Він відразу повернувся на Батьківщину, щоб стати на її захист, і вже 1 березня 2022 року приєднався до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та вирушив на передову, повідомила Донецька обласна військова адміністрація.

Дмитро закінчив місцеву школу №5 і вступив до Костянтинівського технікуму Луганського національного аграрного університету. У 2015 році продовжив навчання вже у Харківському національному аграрному університеті імені Василя Докучаєва за спеціальністю «Агрономія». Пройшов строкову службу при Військовому інституті танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

У вільний час любив читати, займався велоспортом, волейболом, віддавав перевагу екстремальними видами відпочинку. Був нумізматом, захоплювався аніме. Був активним учасником музично-фестивального життя України. Полюбляв тварин, квіти і мандри. Мріяв відвідати Японію, зайнятися розведенням єнотів і відкрити крафтову пивоварню.

Поховали Дмитра на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища у Кропивницькому.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі