В якій послідовності підключають до газу багатоповерхівки | ZI.ua
Акция закончилась

В якій послідовності підключають до газу багатоповерхівки

22 листопада 2022, 14:46 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ 21771
Поділитися:
В якій послідовності підключають до газу багатоповерхівки

У Краматорську і Костянтинівці фахівці почали підключати до газопостачання багатоповерхові житлові будинки. В першу чергу йдуть багатоповерхівки, в яких відсутне централізоване опалення і є автономне опалення. Про це повідомив голова правління "Донецькоблгаза" Вадим Батій, передає Суспільне.

"У пріоритеті, підключення багатоповерхівок, в яких відсутне централізоване опалення і є автономне опалення. Вони йдуть в першу чергу, щоб люди могли обігріватися. Другий етап - це будинки з лічильниками, і третій етап - де немає лічильників", - розповів Батий.

Підключення до газу затягується через те, що фахівці повинні спочатку отримати від керуючої компанії будинків акти обстеження вентиляційних і димових каналів.

За інформацією Вадима Батия, в Костянтинівці приватні будинки вже підключені до газопостачання. Газовики почали підключати багатоповерхівки. В Покровську ще тривають роботи по підключенню до газопостачання приватних будинків.

"У наших планах було, що по 1300 абонентів ми повинні підключати щодня. Але за фактом ми підключаємо більше. Було і по дві тисячі і 3800 абонентів", — додав глава "Донецькоблгаза".

У Святогірську міські котельні працюватимуть на твердому паливі. Там перебитий газопровід, роботи припинені.

"Він в землі і йде по полю. Поле повністю заміновано. Ми вирішили не витрачати час і сили на безперспективне в даний час. І дати газ на Лиман, Коровій Яр, Яцьке" — додав він.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ