У Краматорську дійшли кінця пошуки у розвалинах обстріляного будинку | ZI.ua
Акция закончилась

В Краматорську завершено пошукові роботу після обстрілу будинку

3 лютого 2023, 11:18 | Офіційно | Краматорськ 1827
Поділитися:
В Краматорську завершено пошукові роботу після обстрілу будинку

Завершилася пошуково-рятувальна операція на руїнах будинку в Краматорську, який позавчора знищили росіяни, з-під завалів дістали тіло загиблої жінки. Про це повідомив глава Донецької ОВ Павло Кириленко.

Таким чином, згідно з повідомленням, кількість жертв російського удару по Краматорську зросла до 4 загиблих і 18 поранених. 2 людини були успішно врятовані з-під руїн.

Нагадаємо, що вночі 1 лютого росіяни вдарили по місту ракетою Іскандер, А на наступний день завдали ще два удари — ракетної системою С-300.

Також глава області доповів про оперативну ситуацію в цілому по області станом на ранок 3 лютого.

Напередодні днем росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — поранили 6 осіб, пошкодили 18 багатоповерхівок, 2 медустанови і школу. Серед ночі стався обстріл Покровська, ймовірно, з Смерчей – пошкоджено 7 будинків, ніхто не постраждав.

На Волновахському напрямку під постійними обстрілами Угледар і Новоукраїнка без жертв.

На Донецькому напрямку ніч пройшла відносно спокійно: зафіксовано 2 обстрілу по Курахово, хаотичні обстріли по Авдіївці і одиничні обстріли Марьінской громади — інформація про постраждалих не надходила.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 2 поранені в Бахмуті. У місті пошкоджені багатоповерхівка, приватний будинок і магазин. Напружена ситуація залишається в Соледарской громаді: під вогнем Парасковіївка, Роздолівка і Васюковка без постраждалих.

Всього за добу росіяни вбили 2 жителів Донбасу, поранили ще 8.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі