Уродженець Бахмута вирішив заробляти на життя роботою на окупантів | ZI.ua
Акция закончилась

Уродженцю Бахмута винесли вирок: працював на окупантів

7 липня 2023, 20:06 | Кримінал | Бахмут 1365
Поділитися:
Уродженцю Бахмута винесли вирок: працював на окупантів

Ухвалено вирок уродженцю м. Бахмута за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, участь у терористичній організації й діяльності не передбачених законом збройних формувань.

Прокурорами доведено, що в листопаді 2019 року чоловік в пошуках роботи прибув в окупований бойовиками Луганськ. Оскільки з судимістю за крадіжку з проникненням працевлаштуватися виявилося складно, єдиним "правильним" рішенням він обрав для себе службу окупантам. 

Спочатку чоловік "працював" оператором протитанкової керованої ракети другого армійського корпусу «народної міліції лнр», якою знищував українську техніку. Пізніше, як розвідник, стежив за розміщенням та пересуванням особового складу ЗСУ біля селища Ломуватка Луганської області. Отриману інформацію він передавав командуванню, для подальших атак на позиції наших військових.

Представника військ самопроголошеної республіки, коли той був в нетверезому стані, затримали українські захисники поблизу наглядового поста в Бахмутському районі. 

Досудове розслідування проводилося слідчими ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях. Вирок засуджений чекав під вартою.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі