Як підвищити свої шанси отримати грошову допомогу на « єДопомога » | ZI.ua
Акция закончилась

Українці можуть підвищити шанси отримати грошову допомогу на «єДопомога»

15 листопада 2022, 16:02 | Офіційно 1182
Поділитися:
Українці можуть підвищити шанси отримати грошову допомогу на «єДопомога»
Фото из открытых источников

З метою підвищення шансів отримати грошову підтримку через «єДопомогу» тепер можна підтвердити свою особистість, повідомили в Міністерстві соціальної політики.

Платформу «єДОПОМОГА» постійно вдосконалюють. Тепер на ній можна пройти електронну ідентифікацію, щоб підвищити шанси отримання допомоги від благодійників.

Як відомо, на цій платформі благодійники на свій розсуд вибирають, кому допомогти, і повинні бути впевнені, що підтримують дійсно людей, що опинилися в скрутному становищі, – відзначили в Мінсоцполітики.

Тепер на платформі можна пройти електронну ідентифікацію за допомогою ID.GOV.UA. Підтвердивши своє обличчя за допомогою електронного підпису, ДІЯ.Подпісі або ID-банкінгу, у людини буде більше шансів отримати допомогу від благодійника, адже він точно буде знати, кому допомагає.

Таким чином, допомога через платформу стає більш адресною. Вже зареєстровані на платформі користувачі можуть пройти верифікацію, перейшовши в налаштування особистого профілю на платформі і натиснувши « Верифікувати через ID.GOV.UA ».

Читайте також, хто повинен оплачувати працю співробітників, що працюють на дому, при відсутності світла.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ