Жителям Краматорська пропонують змінити міські топоніми | ZI.ua
Акция закончилась

У жителів Краматорська є можливість вплинути на вибір назви вулиць міста

30 січня 2023, 17:57 | Ініціатива | Краматорськ 1947
Поділитися:
У жителів Краматорська є можливість вплинути на вибір назви вулиць міста

Краматорська міська військова адміністрація пропонує жителям міста приєднатися до громадського обговорення з перейменування вулиць міста. Про це йдеться в офіційному повідомленні в соцмережах місцевої влади.

Пропозиції (зауваження) можна подавати в письмовій формі до 14.02.2023 включно. Відправляти їх потрібно по електронній пошті із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси громадянина. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Свої пропозиції жителям Краматорської громади пропонують посилати на електронну адресу Управління з гуманітарних питань Краматорського міської ради [email protected]; в письмовій формі – за адресою 84301, м. Краматорськ, вул. Ювілейна, 44 або за допомогою електронної форми.

Громадське обговорення відбувається відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року № 989 «Про затвердження порядку громадського обговорення при розгляді питань про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності, за ними закріплені, що належить об'єктам права власності фізичним особам, імен ( псевдонімів ) фізичних осіб, ювілейних і святкових дат, назв історичних подій».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі