У Краматорську група з восьми чоловік зберігала арсенал зброї | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську група з восьми чоловіків зберігала арсенал зброї

26 листопада 2022, 14:30 | Кримінал | Краматорськ 1665
Поділитися:
У Краматорську група з восьми чоловіків зберігала арсенал зброї

У Краматорську виявили групу з восьми чоловіків, які зберігали зброю і використовували військову форму, не маючи відношення до військових формувань. Як повідомляє поліція Донецької області, серед них двоє розвідників самопроголошеної "ДНР".

Встановлено, що в серпні 2022 року правопорушники надавали послуги підприємцям, супроводжуючи вантажі з алкоголем. За грошову винагороду вони повинні були забезпечити безперешкодний проїзд фур через блокпости без огляду.

Під час санкціонованих обшуків в офісі організації та за місцем проживання членів групи вилучено автоматичну зброю, протитанкові гранатомети, міни, гранати, вибухівку та інші боєприпаси. Виявлено було також наркотики.

Крім того, в Краматорську оперативники виявили підпільну зброярню, облаштовану в приватному будинку. У власника вилучено три станки для виготовлення патронів, 10 кг пороху, 5 мішків гільз, велику кількість набоїв різних калібрів, макети стрілецької зброї, а також вогнепальну зброю, що перебувала у розшуку як викрадена та втрачена в різних областях України.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ