Зняти квартиру в Костянтинівці переселенцям проблематично | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці зняти квартиру не набагато дешевше, ніж в столиці

6 червня 2023, 18:32 | Бізнес | Костянтинівка 10224
Поділитися:
У Костянтинівці зняти квартиру не набагато дешевше, ніж в столиці
Фото из открытых источников

Незважаючи на постійні обстріли міста, зняти квартиру в місті за комуналку дуже складно. Здають таким чином квартири тільки родичам або хорошим знайомим. Ціни на оренду квартир залишаються дуже високими.

Найдешевшу однокімнатну квартиру журналісту ZIвдалося знайти за 3 000 грн, але там немає пральної машинки, а вода йде не кожен день.

І ще один більш-менш прийнятний варіант був в кінці травня на селищі металургів, де двокімнатну квартиру здавали за 4 000 грн. Але зараз телефон орендодавця не відповідає, швидше за все, квартиру вже здали.

У центрі міста за оренду двох-трикімнатних квартир на тривалий термін їх власники просять 8 000, 10 000, 12 000 і навіть 15 000 тис грн. Здають квартири і подобово, але знайти квартиру дешевше 500 грн на добу непросто. Середня ціна – 1 000 грн.

Тим часом, однокімнатну квартиру в Києві можна знайти за 6 000 грн, все залежить від стану житла і району, де вона розташована, пише TODAY.

А, за словами переселенців з Костянтинівки, зняти квартиру на околиці столиці можна і за 5 000 грн.
Якщо врахувати, що переселенцям платять 2 000 грн, то з урахуванням оплати комунальних послуг, людині самотньому, який отримує невисоку пенсію, шанси зняти квартиру мінімальні…

Читайте також про зниження цін на ягоди і овочі в Костянтинівці.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ