За тиждень у Костянтинівці ліквідували три пошкодження газових мереж | ZI.ua
Акция закончилась

За тиждень газовики виявили 15 випадків самовільного підключення

6 травня 2024, 16:28 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Слов'янськ, Лиман 882
Поділитися:
За тиждень газовики виявили 15 випадків самовільного підключення

Донецькоблгаз опублікував звіт про проведені протягом тижня роботи у містах області.

Костянтинівське УГГ

Фахівці виявили три пошкодження системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій та спричинили відключення одного абонента. Повернули газ до с. Новооленівка, яке внаслідок обстрілу залишилось без газопостачання. 46 приватних будинків знову мають доступ до газу. Продовжується ліквідація наслідків бойових дій у газових мережах у зоні діяльності Костянтинівського УГГ. 

Слов'янське УГГ

У Слов'янську виявлено одне пошкодження газових мереж, яке виникло внаслідок бойових дій. За зверненнями споживачів відновлено газопостачання до 10 квартир. На деокупованій частині Донеччини вдалося відновити газопостачання до 3 домоволодінь у Лимані та 13 — у с. Коровій Яр. 

У Лимані внаслідок аварійної ситуації, пов'язаної з газом, тимчасово було відключено 86 абонентів. Наразі доступ до газу відновлено до 67 абонентів. Мобільні бригади абонвідділу надали професійні консультації 35 абонентам у Миколаївці. Також прийом абонентів було здійснено у с. Рубці та сел. Черкаське, де 62 споживачі отримали консультації.

Красноармійське УГГ

Відновлено газопостачання до 19 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Виконано 1 ремонтну заявку. Відремонтовано 2 опори газопроводів. Обстежено систему газопостачання на 8 вулицях міста за допомогою приладу «RMLD». Виявлено 1 витік газу з подальшим усуненням. Виконано ТО запірної арматури у кількості 37 од. 

Краматорське УГГ

У Краматорську відновлено газопостачання до 188 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. За зверненнями споживачів відновлено газопостачання до 8 абонентів. Виконано 161 ремонтну заявку. Після ремонтів на фланцевих з'єднаннях відновлено доступ до газу до 72 квартир. 

У Дружківці на газових мережах виявлено 1 пошкодження, що виникло внаслідок бойових дій і спричинило відключення 1 абонента. У селищі Райське виявлено 2 пошкодження газових мереж, що виникли внаслідок бойових дій і спричинили відключення 13 абонентів. Наразі у селищі доступ до газу відновлено до 10 будинків. Крім цього, у Дружківці внаслідок аварійної ситуації, пов'язаної з газом, тимчасово було відключено 8 абонентів. Наразі доступ до газу відновлено у повному обсязі. 

Продовжуються роботи з розчищення охоронних зон біля шафових газорегуляторних пунктів та вздовж трас газопроводів. 


За кошти населення продовжуються роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів. 

Продовжується робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. За тиждень складено 15 актів про порушення:

  • Слов'янськ – 3
  • Краматорськ – 6
  • Костянтинівка – 6
За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ