Газовики прозвітували про проведені роботи в містах Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці за тиждень виявили шість випадків незаконного підключення до газу

8 квітня 2024, 18:45 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 972
Поділитися:
У Костянтинівці за тиждень виявили шість випадків незаконного підключення до газу

Костянтинівське УГГ

Газовики виявили на газових мережах Костянтинівки 9 пошкоджень, які виникли внаслідок бойових дій. Також пошкодження системи газопостачання було виявлено у с. Новодмитрівка. У с. Зоря внаслідок пошкоджених бойовими діями газових мереж без газу опинилося 2 будинки.

У Костянтинівці внаслідок аварійних ситуацій, пов’язаних з газом, тимчасово було припинено розподіл газу до 8 абонентів. Нині доступ до газу відновлено в повному обсязі.

Протягом тижня газовики виконали аварійно-відновлювальні роботи на системі газопостачання у с. Степанівка, замінивши три опори та відремонтувавши фланцеві з’єднання на газопроводі низького тиску.

Краматорське УГГ

У Краматорську внаслідок аварійних ситуацій, пов’язаних з газом, тимчасово було відключено 83 абоненти. Нині доступ до газу відновлено до 29 абонентів. Відновлювальні роботи тривають.

За зверненнями споживачів фахівці міськгазу відновили газопостачання до 2 абонентів у Краматорську.

Протягом тижня відпрацьовано 95 ремонтних заявок.
Відновлено газопостачання до 200 квартир після відключення для встановлення газових лічильників.

Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 96 квартир.

У Дружківці виявлено та ліквідовано 2 пошкодження газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій. Крім цього, у місті внаслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово відключено 5 абонентів.

Слов'янське УГГ

Протягом тижня газовики виявили пошкодження газових мереж від бойових дій у Слов’янську, Миколаївці та Лимані (припинено розподіл газу до 1 будинку у зв’язку з руйнацією будівлі).

У Миколаївці відновлено доступ до газу до 128 абонентів, які раніше були тимчасово без газу внаслідок бойових дій.

Також вдалося відновити газопостачання до 3 абонентів у Лимані, 1 у с. Рубці та 6 — у Слов’янську.

У Слов’янську внаслідок самовільної заміни газового обладнання вода потрапила у газові мережі багатоповерхового будинку (колектор та внутрішньобудинкові газопроводи). 100 квартир залишилось без газу. Відновлювальні роботи тривають.

Мобільна бригада абонентського відділу надала фахові консультації 33 абонентам в м. Миколаївка. Також фахівці абонвідділу працювали в селищах Черкаське та Билбасівка.

Красноармійське УГГ

У Покровську виявлено 4 пошкодження газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій. Розподіл газу було припинено до 2 абонентів у зв’язку з руйнацією цих будинків.

Крім цього, було пошкоджено газові мережі у містах, де відсутнє газопостачання з 2022 року. Зокрема, у Селидовому виявлено 30 пошкоджень (зруйновано 4 опори та 50 метрів газопроводу), в Українську — 22 пошкодження газових мереж (зруйновано 21 метр газопроводу).

Фахівцям міськгазу вдалося відновити газопостачання до 15 абонентів Мирнограду, які раніше були тимчасово без газу внаслідок бойових дій.

У Родинському було відновлено газопостачання до 1 будинку за зверненням абонента.

Відновлено газопостачання до 23 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Виконано 7 ремонтних заявок. Відремонтовано 19 опор газопроводу. Виконано ТО запірної арматури у кількості 48 од. 

За кошти населення продовжуються роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів.

Продовжується робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу.

Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 20 актів про порушення:

  • Слов'янськ - 8
  • Краматорськ - 6
  • Костянтинівка - 6.

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ