У Костянтинівці встановлять портрети захисників на Алеї | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці з'явиться Алея пам'яті загиблих воїнів

28 березня 2024, 11:47 | Ініціатива | Костянтинівка 2559
Поділитися:
У Костянтинівці з'явиться Алея пам'яті загиблих воїнів

У Костянтинівці з'явиться "Алея незламних сердець". В одному з мікрорайонів міста найближчим часом буде стаціонарно встановлено портрети захисників, які ціною власного життя стримували російських окупантів з 2014 року.

Про це повідомили у міській адміністрації.

На даний момент обрано розташування пам'ятної інсталяції, розроблено та погоджено візуальний макет Алеї.

Робота зі збору інформації про кожного героя продовжується, тому в адміністрації просять звертатись за номером +38(050)-930-68-12, якщо ви хочете поділитися даними про загиблих військових.

За чий рахунок фінансується проект

Прес-служба міськради повідомляє, що влада керувалася раціональним підходом при використанні ресурсів та бюджетних коштів, частково залучаючи вже наявний будівельний матеріал та власні робочі потужності комунальних підприємств громади.

Наразі триває підготовчий етап робіт із встановлення алеї — укладання плитки. Її надала безкоштовно благодійна організація. Також йде виготовлення конструкцій та друкованої продукції.

Нагадаємо, розпорядженням начальника міської військової адміністрації затверджено комісію з питань увічнення пам'яті видатних осіб, встановлення та демонтажу пам'ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території Костянтинівської міської територіальної громади. Одним із завдань які були поставлені перед Комісією, стала робота з розробки заходів зі встановлення алеї пам’яті.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ