Посібник ВПЛ можна отримувати в рідному місті Кому належить | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівському УСЗН розповіли, хто, не виїжджаючи з міста, може оформити посібник ВПЛ

27 лютого 2023, 11:33 | Офіційно | Костянтинівка 19266
Поділитися:
У Костянтинівському УСЗН розповіли, хто, не виїжджаючи з міста, може оформити посібник ВПЛ
Фото из открытых источников

Під час одного з обстрілів міста будинок Олени і Віктора пошкодився настільки, що жити в ньому стало неможливо.

Жінка взяла довідку в виконкомі міськради про пошкоджене житло, а ремонт вирішила робити вже після війни, коли їй обіцяли виплатити компенсацію. Поки ж вони з чоловіком переїхали жити до її тітки в інший район міста. Олена десь чула, що їй повинні виплатити якусь допомогу вже зараз, але, куди звернутися. не знає. І звернулася за допомогою в нашу редакцію.

Як вчинити в такому випадку, журналісту ZI розповіли в Костянтинівському УСЗН. Якщо при обстрілі зруйновано або пошкоджено житло, де людина була зареєстрована, і він змушений переїхати на інше місце проживання, то має право звернутися за призначенням допомоги ВПЛ.

Причому, не має значення, переїхав ця людина в інше місто або живе в рідному місті за іншою адресою. Для оформлення допомоги переселенця слід звернутися в УСЗН ( пр. Ломоносова, 146 )

З собою мати паспорт, ідентифікаційний код і довідку про те, що будинок або квартира в результаті обстрілу стали непридатними для житла. Таку довідку видають в комісії при міській військовій адміністрації. Дізнатися подробиці можна по телефону: 099-271-72-86.

Читайте також, коли погасять заборгованість переселенцям.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ