В Європі показують клас дзюдоїсти з Донецького регіону | ZI.ua
Акция закончилась

Спортсмени з Донецької області перемагають за кордоном

2 травня 2023, 13:12 | Спорт | Краматорськ, Слов'янськ, Лиман 2619
Поділитися:
Спортсмени з Донецької області перемагають за кордоном

Дзюдоїсти Донеччини вибороли 5 медалей на Кубку Буковини в Румунії, а також взяли перше місце в Німеччині.

29 квітня в місті Сучава відбувся міжнародний турнір «CUPA JUDO BUCOVINA», що зібрав понад 600 учасників із Румунії, України та Молдови.

Донецьку область у складі української команди гідно представили спортсмени зі Слов’янської та Лиманської громад, яких тренують Дмитро Ігнатенко та Інга Бобровська.

Дзюдоїстка Школи вищої спортивної майстерності, вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Вікторія Сотник виборола «золото» у ваговій категорії 57 кг.

Ще чотири нагороди до скарбнички Донеччини додали учні ОКДЮСШ: переможцями у вагових категоріях 66 кг і 73 кг стали відповідно Назар Макєшин та Кирило Кіян, «срібло» у категорії 66 кг здобув Костянтин Суханов, «бронзу» у категорії 34 кг – Захар Макєшин.

Тим часом спортсмен з Краматорська посів І місце в турнірі з дзюдо.

У місті Галле (Німеччина) відбувся 13-й щорічний «Турнір поколінь» з дзюдо, в якому брав участь учень Краматорської ЗОШ №5, Руслан Бутко.

Юний спортсмен здобув перемогу, посівши перше місце в категорії «55 кілограмів».

Спорт є важливим елементом здорового способу життя та розвитку дитини. Він допомагає у формуванні фізичної міцності, витривалості, координації та концентрації уваги. Руслан вкотре доводить, що, заняття спортом може бути поєднане з освітнім процесом без втрат у знаннях.

«Ми щиро вітаємо Руслана з черговою перемогою та бажаємо йому нових досягнень у дзюдо та навчанні», - привітало юного спортсмена Управління освіти Краматорської міської ради.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі