Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів березня 2023 року | ZI.ua
Акция закончилась

Спортсмени Дружківки, Мирнограду та Маріуполю – кращі за підсумками березня

10 квітня 2023, 19:02 | Спорт | Дружківка, Маріуполь, Мирноград 2859
Поділитися:
Спортсмени Дружківки, Мирнограду та Маріуполю – кращі за підсумками березня

10 квітня на засіданні комісії під головуванням начальника управління Володимира Мицика визначені кращі спортсмени і тренери березня. Про це повідомило Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Спортсменів і їх тренерів оцінювали за трьома категоріями: за олімпійськими, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед уболівальників в соціальній мережі Facebook, а також експертною групою управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації.

У категорії олімпійці спортсменом місяця на Донеччині визнаний 18-річний майстер спорту України з легкої атлетики Михайло Брудін з міста Дружківка. На Кубку Європи з легкоатлетичним метаннями в португальському місті Лейрія він завоював срібну медаль в метанні диска у віковій групі молодь ( спортсмени до 23 років ), опинившись наймолодшим учасником фіналу, де змагалися представники 12 країн. У першій же спробі наш атлет показав кращий особистий результат по метанню диска вагою 2 кг – 58,6 метрів. Відповідно, звання тренера місяця отримав наставник Михайла – батько Юрій Брудін.



Представники спортивних танців Данило Баришнік і Віолетта Атаманюк з міста Мирноград, на чемпіонаті світу в Польщі серед молоді стали переможцями в програмі « 10 танців », а також бронзовими призерами в програмах « стандарт » і « латина », разом зі своїм тренером Наталією Волкової відзначені в категорії « Неолімпійські види спорту ».



Переможцями номінацій « Кращий спортсмен » і « Кращий тренер » в видах спорту серед осіб з інвалідністю стали представники міста Маріуполь: заслужений майстер спорту України з плавання Олександр Комаров, дворазовий переможець Кубка Австрії серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату ( на дистанціях 50м і 100м вільним стилем ), і його наставник Василь Лисенко.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі