Окупанти знищують КАБами громадянську інфраструктуру Часів Яру | ZI.ua
Акция закончилась

Ситуація навколо Часів Яру складна: у росіян перевага у повітрі, у ракетах та артилерії

18 квітня 2024, 18:03 | Офіційно 795
Поділитися:
Ситуація навколо Часів Яру складна: у росіян перевага у повітрі, у ракетах та артилерії

Ситуація навколо Часів Яру складна: росіяни тиснуть на Бахмутському напрямку. Окупанти намагаються захопити місто за допомогою керованих авіабомб, використовують свою перевагу у повітрі, у ракетах та артилерійських боєприпасах великих калібрів.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

"Зараз росіяни тиснуть переважно на Бахмутському напрямку. Ситуація навколо міста Часів Яр на Донеччині складна. Сили оборони контролюють ситуацію. Противника у місті немає. Загарбники поки що використовують свою перевагу в повітрі, у ракетах та артилерійських боєприпасах великих калібрів, намагаючись проводити штурмові дії", — сказав Волошин в ефірі телемарафону.

Він розповів, що російські штурмові групи заїжджають на бойових машинах піхоти, атакують за підтримки дронів розвідувального та ударного типів. Крім того, окупанти обстрілюють Часів Яр КАБамі, руйнуючи громадянську інфраструктуру.

"Вони знищують інфраструктуру в такий спосіб, щоб, скажімо так, знищити повністю все. Окупанти не зважають ні на втрати свого особового складу, ні на свою техніку", — додав речник Назар Волошин.

Тактика російської армії — знищення всіма можливими способами населених пунктів, щоб взяти під контроль “купи пилу та бруду”, каже Волошин. Він розповів, що в сумі десь 20, 30 і більше, за добу скидає російська авіація бомб на позиції українських захисників та цивільній інфраструктурі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ