Рятувальники Торецького і Костянтинівського гарнізонів кілька разів гасили пожежі | ZI.ua
Акция закончилась

Рятувальники Торецького і Костянтинівського гарнізонів кілька разів гасили пожежі після обстрілів

9 червня 2023, 13:57 | Надзвичайні події | Торецьк 1821
Поділитися:
Рятувальники Торецького і Костянтинівського гарнізонів кілька разів гасили пожежі після обстрілів

За минулу добу росіяни кілька разів вдарили по Торецьку. В результаті обстрілу виникли пожежі, до ліквідації яких залучалися рятувальники Костянтинівки.

Вранці під удари потрапила міська лікарня і будівля підприємства. Прибулі на місце обстрілу рятувальники 22 державного пожежно-рятувального загону ліквідували пожежі на загальній площі 24 кв. м.

Через кілька годин в результаті повторного обстрілу міської лікарні відбулося загоряння будівлі. На місці пожежі працювали рятувальники Торецького і Костянтинівського гарнізонів, які ліквідували пожежу на площі 300 кв. м. 

Після обіду влучання прийшлося у споруду одного з підприємств міста. На місці обстрілу рятувальники Торецького і Костянтинівського гарнізонів ліквідували пожежу на площі в 200 кв. м. 


Вночі ворожий снаряд потрапив на територію приватного домоволодіння. До місця події вирушили рятувальники Торецького гарнізону, які ліквідували пожежу на площі 60 кв. м. 

Також рятувальники Донеччини гасили вогонь на території приватного домоволодіння в с. Карлівка Покровського району. На місце події виїхали рятувальники 61 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що в результаті обстрілу загорілася господарча споруда. Пожежа була ліквідована через 15 хвилин на площі 15 кв. м. Від Головного управління залучалося 7 осіб особового складу і 2 одиниці техніки. 

В цілому, за минулу добу, рятувальники Донеччини ліквідували 11 пожеж на території області, шість з яких виникли в результаті ворожих обстрілів.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі