Норвезька рада у справах біженців попереджає про шахраїв під їх іменем | ZI.ua
Акция закончилась

Про фіктивний акаунт в Telegram попереджає Норвезька рада у справах біженців

29 березня 2023, 14:04 | Кримінал 2910
Поділитися:
Про фіктивний акаунт в Telegram попереджає Норвезька рада у справах біженців

Стало відомо про спроби шахраїв через додаток-месенджер Telegram проводити реєстрацію на грошову допомогу від Норвезької ради у справах біженців. Організація закликає будти пильними та не передавати свої особисті дані цьому чат-боту в Telegram.

Норвезька рада у справах біженців офіційно заявила, що не має своєї сторінки в додатку Telegram та проводила реєстрацію на грошову допомогу тільки через додатки WhatsApp і Viber у період з 28 лютого до 20 березня. Наразі реєстрацію на допомогу завершено.

Якщо Ви залишали заявку на реєстрацію через гарячу лінію у період з 28 лютого до 20 березня через відсутність технічної можливості здійснити реєстрацію, співробітники організації можуть зв’язатися з Вами для проходження реєстрації найближчим часом.

Також, співробітники цієї організації ніколи не просять повідомити номер вашої карти, пін-код та CVV-код (тризначний код на звороті картки). Для грошового переказу потрібен тільки IBAN (міжнародний номер банківського рахунку). Якщо ви повідомили кому-небудь свій CVV-код, зв’яжіться з вашим банком і негайно заблокуйте картку.

Всю офіційну інформацію стосовно грошової допомоги Ви можете знайти на Facebook-сторінці Норвезької ради у справах біженців, за номером «гарячої» лінії NRC 0-800-302-007 або написавши на адресу електронної пошти [email protected].


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі