Поліцейським і військовим в тилу скасували додаткові виплати | ZI.ua
Акция закончилась

Поліцейським і військовим в тилу скасували додаткові виплати

31 січня 2023, 19:30 | Офіційно 5760
Поділитися:
Поліцейським і військовим в тилу скасували додаткові виплати

В Україні з 1 лютого вводять новий порядок нарахування грошового забезпечення. Тепер виплати безпосередньо залежатимуть від районів перебування військовослужбовців, складності та специфіки виконуваних ними бойових або спеціальних завдань. Про це повідомили в Нацполіції.

Додаткові виплати 30 тис. грн скасують для військовослужбовців і співробітників системи МВС, які знаходяться поза зоною бойових дій в різних регіонах України. Також додаткових виплати не отримуватимуть терміновістю і курсанти військових вузів, офіцерів управлінь та штабів.

У поліції повідомили, що зміни вводяться для справедливої оплати, адже додаткові виплати отримували і військові, які виконують завдання в районах бойових дій, але не беруть участі в боях з росіянами, і ті, хто служить в тилу за межами районів, де тривають бої.

Разом з тим, щомісячні виплати в 100 тис. грн зберігаються для військових, які беруть безпосередню участь в бойових діях на передовій. Продовжать виплачувати допомогу і сім'ям полонених і зниклих без вести.

Також з 1 лютого зросте розмір щомісячної оплати без додаткової винагороди. Ця сума складе не менше 20 100 грн для ЗСУ, Нацгвардії і ДПСУ і не менше 17 тис. грн для рятувальників і поліцейських.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі