Рятувальники Донеччини чотири рази гасили пожежі після обстрілів | ZI.ua
Акция закончилась

Покровський район постраждав більше за інших: рятувальники гасили пожежі після обстрілів

22 квітня 2024, 13:01 | Надзвичайні події | Покровськ, Торецьк 714
Поділитися:
Покровський район постраждав більше за інших: рятувальники гасили пожежі після обстрілів

Рятувальники Донецької області ліквідували 13 пожеж на території області за останню добу, чотири з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів. 

Три пожежі гасили у Покровському районі, одну - у Бахмутському, повідомили рятувальники.

Вчора внаслідок ворожого обстрілу с. Прогрес Покровського району виникли пожежі на території 3 приватних домоволодінь. На місці події працювали рятувальники 52 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння 3 господарчих споруд та сміття на загальній площі 90 кв. м.

Сьогодні вночі ворог завдав удару по місту Селидове Покровського району, внаслідок чого виникла пожежа в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце обстрілу, ліквідували загоряння на площі 30 кв. м.

Сьогодні вдосвіта ворог влучив в одне з підприємств міста Українськ Покровського району, через що виникла пожежа. На місце події прибули рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини та встановили, що відбувається горіння підсобного приміщення на території підприємства. Надзвичайники ліквідували загоряння на площі 8 кв. м.

Також вчора о 15:40 рятувальники 61 державної пожежно-рятувальної частини прибули на пожежу житлового будинку у м. Торецьк Бахмутського району. Надзвичайники ліквідували загоряння о 17:00 на площі 80 кв. м.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ