Переселенцям: Як отримати зимовий дитячий одяг | ZI.ua
Акция закончилась

Переселенцям: Як отримати зимовий дитячий одяг

16 листопада 2022, 20:11 | Офіційно 4803
Поділитися:
Переселенцям: Як отримати зимовий дитячий одяг

Зимовий одяг для дітей внутрішніх переселенців і жителів прифронтових, а також тільки що звільнених територій шиється на одній з київських фабрик в рамках спільного проекту Мінреінтеграції і ЮНІСЕФ. Перша партія одягу вже готова і днями відправиться на відповідні території, повідомили в Мінреінтеграції. Там роздавати дитячі зимові комплекти будуть обласні військові адміністрації – згідно з наявними списками. Спочатку набори будуть надаватися багатодітним сім'ям. 

Одяг розрахована на різний дитячий вік: на немовлят, а також на малюків від 2 до 14 років. 

Комплект складається з зимової куртки, светра або світшота, термобілизни, зимових і спортивних штанів, шкарпеток, зимових черевиків, шапки, шарфа і рукавичок. 

Набори уніфіковані і підходять як для дівчаток, так і для хлопчиків. 

Уже в цю суботу перша партія зимових комплектів для дітей прибуде в Херсон. Представництво ЮНІСЕФ в Україні виділило на виготовлення одягу для маленьких херсонцев 100 млн гривень. 

Проект із забезпечення дітей ВПЛ теплим одягом стартував ще на початку осені з роздачі демісезонних комплектів. 

Увага! Отримати комплект зимового одягу для своїх дітей може будь-яка сім'я переселенців і жителів деокупованих територій. Для цього достатньо зателефонувати в колл-центр Мінреінтеграції за номером: 15-48 або на лінію Уповноваженого з ВПЛ: + 38 ( 066 ) 813-62-39 і залишити відповідну заявку. Залишити її можна і в місцевій адміністрації або за місцем отримання гуманітарної допомоги.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ