Гранти на сотні тисяч доларів пропонують переробним підприємствам | ZI.ua
Акция закончилась

Переробним підприємствам пропонують гранти на сотні тисяч доларів

24 січня 2024, 09:03 | Бізнес 942
Поділитися:
Переробним підприємствам пропонують гранти на сотні тисяч доларів

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму для підтримки розвитку українських середніх та великих переробних підприємств, яка реалізується у партнерстві з Міністерством економіки України. У рамках програми буде надано близько 30 грантів обсягом від $150 000 до $500 000. Про це повідомляється на сайті Кабміна.

Гранти будуть надані підприємствам у таких секторах: упаковка та пакувальні матеріали, харчова промисловість, машинобудування та металообробка, текстиль, продукти на відновлення та реконструкцію (будівельні матеріали, вікна, двері, металовироби, електротовари тощо).

Загальний обсяг фінансування становитиме $10 млн. Прийом заявок триватиме до 8 березня 2024 року (включно).

Як зазначила перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко, основна мета – розбудова експортоорієнтованої економіки з високою доданою вартістю. Ключем для вирішення цього завдання є розвиток вітчизняного виробництва, зокрема переробки.

Грантова програма підтримуватиме українські середні і великі переробні підприємства у діяльності, яка сприяє розширенню виробництва, створенню нових інноваційних продуктів та модернізації. Метою ініціативи також є створення нових робочих місць в Україні та збільшення продажів товарів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ