Зведення по обстрілам громад Донеччини за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Костянтинівської та інших громад Донеччини: Зведення за добу

24 лютого 2024, 11:08 | Офіційно 1353
Поділитися:
Обстріли Костянтинівської та інших громад Донеччини: Зведення за добу

Минулої доби територія Костянтинівської громади зазнала ворожих обстрілів у районі населених пунктів Предтечине, Маркове, Миколаївка. 

23.02.2024 о 08.15 ворог обстріляв зі ствольної артилерії Миколаївський старостинський округ, внаслідок чого пошкоджено 2 приватні будинки. Поранених та загиблих на місці не виявлено. 

У період з 20.00 22.02 по 05.00 23.02 окупанти здійснили артилерійський обстріл Марківського старостинського округу. Внаслідок обстрілів пошкоджено 12 приватних будинків та лінію електромережі. Поранених та загиблих на місці не виявлено. 


ДонОВА опублікувала дані по області

Волноваський район. У Вугледарській громаді пошкоджено господарчу будівлю в Богоявленці. 

Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Костянтинівка і Максимільянівка. У Курахівській громаді під вогнем Веселий Гай. У Мирнограді загинула людина. 

Краматорський район. В Озерному Лиманської громади пошкоджено 2 будинки. У Костянтинівській громаді пошкоджені 14 будинків: 12 у Марковому і 2 у Миколаївці. 

Бахмутський район. У Сіверську поранено 2 людини. У Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і 4 багатоповерхівки. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка, у Званівській — Верхньокам'янське.  

Всього за добу росіяни 23 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З області евакуйовано 347 осіб, у тому числі 134 дитини.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ