Обстановка в Костянтинівці 31 січня | ZI.ua
Акция закончилась

Обстановка в Костянтинівці 31 січня

31 січня 2023, 11:58 | Офіційно | Костянтинівка 2985
Поділитися:
Обстановка в Костянтинівці 31 січня

Минула доба в Костянтинівській громаді пройшла неспокійно. В результаті обстрілу з боку ворожого агресора пошкоджені приватні житлові будинки в одному з старостинських округів громади, повідомили в Костянтинівській міській військовій адміністрації. Ніхто не постраждав.

У зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на насосній станції II підйому СФС № 2 припинено водопостачання, орієнтовно на 3 дні.

У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії. Працює 20 котелень.

Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені.

Минулого тижня в пологовому відділенні комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівського міської ради» народилося 6 немовлят: 4 хлопчика і 2 дівчинки.

Приватні об'єкти торгівлі працюють частково, товари першої необхідності в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями.

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку. Працюють відділення УкрПочти.

Жителі громади в міській школі мистецтв можуть безкоштовно отримати питну воду 7 ступенів очищення з розрахунку 20 літрів на людину.

У громаді працюють 13 Пунктів Незламності.

З питань евакуації звертатися за телефонами: 0505678887, 0950361619, 0934201883.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі