Сьогодні понеділок, 30 жовтня: Ситуація у Донецькій області | ZI.ua
Акция закончилась

Обстановка у Донецькій області на ранок, 30 жовтня

30 жовтня 2023, 11:17 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2514
Поділитися:
Обстановка у Донецькій області на ранок, 30 жовтня
Фото из открытых источников

За даними Донецької ОДА, за минулу добу в області в результаті обстрілу пошкоджені будинки, автомобілі та лінії електропередач.

На Волновахському напрямку пошкоджені два будинки в Новоукраїнці, під вогнем Максимiвка і Вугледар. У Комарі пошкоджені три будинки, три автомобілі і лінія електропередач.

На Донецькому напрямку одна людина загинула і п'ять будинків пошкоджені в Островському Кураховської громади. У Восході Очеретинської громади пошкоджена лінія електропередач, зафіксовані обстріли околиць Мар'їнської громади. .

На Горлівському напрямку пошкоджений магазин в Залізному Торецької гроіади. У Часовоярской громаді пошкоджені три багатоповерхівки, промисловий будинок і гаражний кооператив.

На Лісічанському напрямку у Серебрянці Сіверської Півн громади пошкоджений будинок. Зафіксовано шість обстрілів Лиманської громади. Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донбасу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ