П'ять нагород за тиждень здобули спортсмени Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Нових успіхів досягли спортсмени Донецького регіону

9 грудня 2022, 09:12 | Спорт | Краматорськ, Бахмут 5268
Поділитися:
Нових успіхів досягли спортсмени Донецького регіону

У річній спортивній скарбничці Донецької області: 257 золотих,  171 срібна,  104 бронзові медалі. Олімпійці вибороли 263 нагороди, неолімпійці – 210, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 59. Про це повідомило Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Протягом тижня з 28 листопада по 4 грудня поточного року представники Донеччини вибороли 5 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 3 золоті, 1 срібна та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в двох видах спорту.

Вітрильний спорт

Перемогу на міжнародних змаганнях з вітрильного спорту «31st St Nicholas Regatta - Memorial Vladimir Barbic», що відбулися 1-4 грудня в хорватському місті Пула, здобув спортсмен із Маріуполя Валерій Кудряшов. Він став кращим у олімпійському класі яхт ILCA 7.

Боротьба самбо

За підсумками Кубку Європи з боротьби самбо, що 1-6 грудня пройшов у Румунії, спортсмени Донецької області здобули 4 медалі.

Владислав Руднєв у ваговій категорії до 79 кг виборов «золото» у бойовому розділі та «срібло» в спортивному розділі самбо. Дмитро Стеценко став переможцем категорії до 88 кг у спортивному розділі (обидва представляють Краматорськ).

Єлизавета Моренко з Бахмута додала до скарбнички «бронзу» категорії понад 80 кг у спортивному розділі.



Нещодавно ми також писали, що Костянтинівські, Кураховські і Авдіївські спортсмени заробили призи чемпіонату України.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі