Спортсменка з Донеччини гідно виступила на Кубку світу з п'ятиборства | ZI.ua
Акция закончилась

На Кубку світу з п'ятиборства гідно виступила спортсменка з Донеччини

20 квітня 2023, 20:02 | Спорт | Маріуполь 2094
Поділитися:
На Кубку світу з п'ятиборства гідно виступила спортсменка з Донеччини
Фотографии - UIPM World Pentathlon / Şuayip Konaçoğlu

З 11 по 16 квітня в столиці Туреччини Анкарі відбувся другий етап Кубка світу з сучасного п'ятиборства 2023 року, де від Донецької області в складі збірної України виступила вихованка Школи вищої спортивної майстерності Ірина Хохлова.

Наша спортсменка в жіночих змаганнях спочатку стала кращою в кваліфікації « A », потім виявилася сьомий в півфіналі « A », а в фінальних змаганнях серед 18 учасниць з 11 країн зайняла 11 місце.

Її результат в останній день за підсумками фехтування, плавання, конкуру і Laser Run ( біг + стрілянина з лазерного пістолета ) склав 1 339 очок.

Відзначимо, що на першому етапі Кубка світу з сучасного п'ятиборства, що відбувся з 7 по 12 березня в столиці Єгипту Каїрі, Ірина Хохлова була в фіналі десятої. Високі результати провідної п'ятиборки Донеччини на міжнародних змаганнях гарантують їй місце в команді України для участі в III Європейських іграх, які пройдуть з 21 червня по 2 липня в Польщі.

Ірина Хохлова – майстер спорту України міжнародного класу, народилася в місті Амвросіевка, в даний час на змаганнях представляє місто Маріуполь. Отримує стипендію з обласного бюджету Донецької області, є кандидатом на участь в Іграх XXXIII Олімпіади 2024 року.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі