Підтримка переселенців з Маріуполя від ООН відбувається на постійній основі | ZI.ua
Акция закончилась

Маріупольців підтримує ООН!

9 грудня 2022, 10:06 | Ініціатива | Маріуполь 1560
Поділитися:
Маріупольців підтримує ООН!

Мер Маріуполя Вадим Бойченко отримав міжнародну підтримку для центрів ЯМаріуполь. Про це повідомив телеграм-канал прес-служби міськради.

У повідомлені говориться, що Вадим Бойченко познайомився з Послами ООН від Норвегії та Канади – Мона Юуль та Робертом Кейт Рей, а також Послом Канади в Україні Ларисою Галадза.

Під час зустрічі вони обговорили подальшу співпрацю щодо підтримки маріупольців. Вадим Бойченко розповів про результати роботи центрів «ЯМаріуполь» та розширення їхніх послуг. Зокрема, про відкриття 7 побутових центрів, а також реконструкцію гуртожитку у Дніпрі під соціальне житло.

– Центри «ЯМаріуполь» працюють завдяки допомозі міжнародних донорів, національних партнерів та волонтерів. За 7 місяців роботи нам вдалося залучити до центрів 500 млн грн інвестицій – це гігієнічна, продуктова допомога, медичний супровід, проект з працевлаштування. Маріупольцям дуже важливо відчувати, що вони не самотні, що їм допомагає весь світ, – сказав Вадим Бойченко.

Під час зустрічі сторони домовились про подальшу підтримку. Нині у частині центрів «ЯМаріуполь» надається допомога від ООН.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі