Запуск теплопостачання в Краматорську ускладнюється мінусовою температурою | ZI.ua
Акция закончилась

Краматорськ без опалення: Коли запустять систему

8 грудня 2022, 10:17 | ЖКГ | Краматорськ 2025
Поділитися:
Краматорськ без опалення: Коли запустять систему
Міський голова Краматорська Олександр Гончаренко розповів, як йдуть справи з опаленням у місті.

Після ворожого ракетного обстрілу 5 грудня і влучень в об'єкти енергетичної системи Краматорськ залишився без електроенергії. Було прийнято рішення злити воду з систем, щоб не допустити розриву комунікацій.

"У всіх багатоквартирних будинках з центральним опаленням відбулося падіння тиску теплоносія і як слідство – заповітрювання внутрішньобудинкових мереж. Для відновлення теплопостачання житлового фонду необхідно проведення повторного запуску опалення у всіх багатоквартирних будинках ", - повідомив він.

Оскільки на вулиці мінусова температура, пусконалагоджувальні роботи можуть затягнутися. Разом з тим роботи виконуються практично цілодобово, залучені всі аварійні і чергові бригади, всі сили і засоби, повідомив Гончаренко.

Систему заповнять теплоносієм в найближчі дні. Після цього почнеться виконання пусконалагоджувальних робіт.

"Якби ми це не зробили – вся заморожена система розірвала б комунікації за добу.  Місто втратило б понад 400 багатоквартирних будинків.  Тому дуже прошу, не включайте режим диванних експертів по « енергетиці », по « теплопостачання » або « ЖКГ ».  Ваші « цінні » поради зайві", - додав він.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ