Об’єкт ціною у десятки мільйонів отримала у власність Костянтинівська громада | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівська громада отримала у власність об’єкт ціною у десятки мільйонів

29 березня 2023, 09:17 | Офіційно | Костянтинівка 18261
Поділитися:
Костянтинівська громада отримала у власність об’єкт ціною у десятки мільйонів

Судом задоволено позовні вимоги прокуратури про передачу гідротехнічної споруди у комунальну власність Костянтинівської міської територіальної громади вартістю більше ніж 40 мільйонів гривень.

23.03.2023 Костянтинівським міськрайонним судом винесено рішення, яким задоволено позовні вимоги Костянтинівської окружної прокуратури про передачу гідротехнічної споруди, загальною площею водного дзеркала 9,0 га, яка розташована на території Костянтинівської міської територіальної громади на землях с. Неліпівка.

Встановлено, що у 2020 році Іванопільською сільською радою визнано безхазяйною та взято на відповідний облік земляну греблю, яка знаходиться у с.Неліпівка на водному об’єкті площею 9,0 га.

Проте, в порушення вимог законодавства щодо права територіальної громади володіти, доцільно, економно, ефективно користуватися і розпоряджатися на свій розсуд і в своїх інтересах майном, Костянтинівською міською радою, а нині Костянтинівською міською військовою адміністрацією, не вживалось дієвих цивільно-правових заходів щодо передачі зазначеного майна у власність територіальної громади, у зв’язку з чим прокуратура звернулась із заявою до суду.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі