У Костянтинівці - пошкодження інфраструктури. Обстріл за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку обстріляли із артилерії. Зведення по області

27 січня 2024, 10:15 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Слов'янськ 4068
Поділитися:
Костянтинівку обстріляли із артилерії. Зведення по області

Оперативна ситуація в області станом на ранок 27 січня від ДонОВА. Загалом за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 152 особи, у тому числі 29 дітей.

Краматорський район. Вночі росіяни вдарили ракетою по Слов'янську — зруйновано промислову будівлю, пошкоджено 4 багатоповерхівки, дитсадок та інфраструктурний об'єкт. У Лиманській громаді тричі обстріляно околиці Тернів. 

"Костянтинівку обстріляли з артилерії — пошкодження інфраструктури", - повідомляється у зведенні ДоНОВА.

Водночас у міській адміністрації повідомили про обстріл у районі населених пунктів Біла Гора, Ступочки, Миколаївка, Подільське (поля та лісосмуги). Інформація про руйнування та постраждалих не надходила.

Крім того, у 21:30 відбувся ворожий обстріл зі ствольної артилерії міста Костянтинівки, внаслідок чого пошкоджені залізничне полотно та контактна мережа АТ "Укрзалізниця". Поранених та загиблих на місці не виявлено.

Бахмутський район. У Сіверську загинула людина, пошкоджено 2 будинки. У Торецькій громаді пошкоджено будинок, у Часовоярській громаді — 2 будинки і промислова будівля.

Покровський район. 1 людина загинула у Красногорівці. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки, Курахове зазнало обстрілу касетними боєприпасами з РСЗВ — без жертв.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ