Наразі у пунктах видачі гуманітарної допомоги черг немає | ZI.ua
Акция закончилась

Коли гуманітарку у Костянтинівці можна отримати без черги

28 березня 2024, 12:06 | Світ та людина, Милосердя | Костянтинівка 38097
Поділитися:
Коли гуманітарку у Костянтинівці можна отримати без черги
Фото - автора

Вже близько двох років тисячі мешканців Костянтинівської громади одержують набори гуманітарної допомоги від благодійних організацій. Ці продукти харчування – хороша підмога для багатьох сімей константинівців.

Щоб не допускати великого скупчення людей, складено графіки видачі для різних категорій городян. Але у нашому місті багато ветеранів праці та пенсіонерів, і у дні видачі наборів цим громадянам у пунктах все одно великі черги.

Хоча з лютого розроблено новий графік, згідно з яким довидача продуктів усім категоріям проходить в останні кілька днів місяця. І цими днями отримувати пакет чи ящик можна без черги.

Так, наприклад, учора, 27 березня, близько 11:00 у краєзнавчому музеї (на правобережжі) набори отримували дві-три особи. Та й бібліотеці, розташованій у більш густонаселеній лівобережній частині міста, у ці дні також людей небагато.

Звичайно, якщо всі підуть отримувати наприкінці місяця, то також утворюється велика черга. Це стосується тих, кому важко вистояти годину, а то й дві, на ногах чи немає для цього часу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ