Оперативна ситуація в області станом на ранок 13 березня | ZI.ua
Акция закончилась

Донеччину обстріляли 17 разів за останню добу. Зведення

13 березня 2024, 11:44 | Надзвичайні події | Мирноград 588
Поділитися:
Донеччину обстріляли 17 разів за останню добу. Зведення

Оперативна ситуація в області станом на ранок 13 березня від ДонОВА.

Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 2 будинки і господарчу споруду.

Покровський район. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка, Катеринівка і Георгіївка. Обстріляні Курахове та Успенівка. У Селидовому поранено 2 людини. У Новогродівці пошкоджено 25 приватних будинків і 2 адмінбудівлі.

У Мирнограді 2 особи загинули та 5 поранені, пошкоджено 4 багатоповерхівки. 12 березня 2024 року о 23:00 російські війська здійснили обстріл р. Мирнограда, ймовірно, із використанням гібридної авіаційної ракети «Гром-Е1». Снаряд потрапив у житловий масив, де постраждали чоловіки 19, 26 та 44 років та жінки 46 та 77 років. У постраждалих виявили мінно-вибухові травми, забиття голови та тіла, а також перелом. З-під завалів однієї з будівель рятувальники отримали загиблих 76-річну жінку та чоловіка 68 років.

Внаслідок обстрілу Мирнограда без газу залишились 75 квартир. За попередніми даними, пошкоджено надземний газопровід та опору.



Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади поранено 2 людини, пошкоджено будинок.

Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Південному. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 багатоповерхівки, 3 приватні будинки і 4 гаражі. У Сіверську пошкоджено 2 будинки і нежитлову споруду. У Переїзному Званівської громади поранено 2 людини.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ