До Покровського ЦНАПу доставили перші ID-паспорти | ZI.ua
Акция закончилась

До Покровського ЦНАПу доставили перші ID-паспорти

8 лютого 2024, 15:37 | Офіційно | Покровськ 1164
Поділитися:
До Покровського ЦНАПу доставили перші ID-паспорти

З 15 січня у Покровську відновили процес ухвалення документів для отримання ID-паспортів громадянина України та паспортів громадянина України для виїзду за кордон у Центрі надання адміністративних послуг. Ця послуга була недоступною з початку повномасштабного вторгнення, і для оформлення паспортів мешканцям Покровська доводилося виїжджати за межі Донецької області. Тепер оформлення документа у місті знову можливе. 

"З 15 січня заявки на отримання документів подали близько 600 осіб. З них кілька сотень – на ID-паспорти. А вже сьогодні до нас надійшли перші 10 ID-карток. Люди можуть замінити старий паспорт на новий за особистим бажанням або через відсутність фотографії, непридатність документа та зміни прізвища. Також ID-паспорт одержують діти, яким вже виповнилося 14 років", — розповідає адміністратор сектору адміністративно-дозвільних документів ЦНАП м. Покровськ Оксана Бородіна.

Для отримання паспорта людина повинна взяти талон у чергу до ЦНАП та прийти у відповідну дату та час. Якщо потрібно замінити документ старого зразка на ID-картку, необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та довідку про місце реєстрації. Якщо документ для дитини 14 років, необхідне свідоцтво про народження, ідентифікаційний код та паспорти батьків.

Вартість паспорта громадянина України складає 504 грн., а за закордонний паспорт доведеться заплатити 856 грн. Перший офіційний документ для 14-річних мешканців громади безкоштовний.

Прийом громадян у ЦНАП відбувається з понеділка по п'ятницю з 7:45 до 16:00 та у суботу з 7:45 до 12:00. Без перерви на обід. 

Для отримання додаткової консультації звертайтесь за телефоном: 0(800) 334 304


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ