Із Нью-Йорка евакуювали дитину і людину з особливими потребами | ZI.ua
Акция закончилась

Дитину і людину з особливими потребами евакуювали із Нью-Йорка

8 травня 2023, 18:29 | Ініціатива, Світ та людина, Милосердя 1194
Поділитися:
Дитину і людину з особливими потребами евакуювали із Нью-Йорка

Ще п`ятьох цивільних евакуювали з смт Нью-Йорк, серед них – дитина і особа з обмеженими фізичними можливостями. Про це йдеться у повідомленні на сайті Донецької ОВА.

Евакуація цивільних мешканців Донеччини триває як з прифронтових територій, так і за межі області – до більш безпечних регіонів України. Щодня до відповідального процесу порятунку людей, який координує обласна військова адміністрація, залучені обласна та місцева влада, ДСНС, поліція, волонтери та чимало інших структур. Боротьба йде за кожне життя!

Так, наприклад, за минулу добу рятувальники Донеччини евакуювали із зони активних бойових дій (смт Нью-Йорк Бахмутського району) п`ятьох людей, серед яких дитина та особа з обмеженими фізичними можливостями, повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

Також співробітники ДСНС протягом минулої доби надали допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації в м. Покровськ до місць посадки в евакуаційний потяг 14 особам (з них дві дитини), а під час евакуації в  Покровському районі – 35 особам (серед яких – дві дитини).

«Евакуація — це безпека! Саме тому люди, які усвідомлюють небезпеку, виїжджають за межі Донецької області, аби уникнути можливих вибухових та інших травм і, звісно, щоб врятувати своє життя, адже воно у кожного з нас одне», — наголошують у ДСНС.

Нагадаємо, з 18 квітня почалася безкоштовна евакуація наших земляків в територіальні громади Житомирської області. Сьогодні, 8 травня, відправиться черговий евакуаційний поїзд з Покровська на Бердичів, рейси якого здійснюються раз в чотири дні.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі