Вибір найкращої букмекерської контори для ставок на спортивні події | ZI.ua
Акция закончилась

Яку букмекерську контору вибрати?

13 сентября 2021, 10:34

Яку букмекерську контору вибрати?

Особливості роботи букмекерської контори визначають критерії вибору клієнтами букмекерських контор для гри на ставках. Популярність компанії не завжди говорить про надійність і великий вибір послуг. Українська букмекерська контора — це надійний вибір кожного беттера. Якісні послуги, великий асортимент пропозицій та висока якість — і це далеко не всі якості, що можна зустріти на сайті ставок на спорт.

Критерії вибору букмекерської контори

Незалежні аналітики та експерти готують для гравців рейтинги букмекерських контор. До списків найкращих букмекерських компаній потрапляють букмекери з позитивною репутацією та стійкістю на ринку азартних ігор, доступністю платіжних інструментів, широким вибором спортивних дисциплін та ставок, наявністю бонусної програми та мобільних додатків, чуйною службою підтримки.

Букмекерські контори пропонують клієнтам фінансові інструменти для фінансових операцій:

●       банківські картки Visa, MasterCard;

●       банківські рахунки;

●       електронні гаманці;

●       рахунки мобільних операторів зв'язку;

●       платіжні системи Apple Pay, Google Pay та інші.

Наявність у букмекерської контори української ліцензії на ведення діяльності гарантує клієнту букмекерської контори правовий захист на державному рівні.

Надійність букмекерської контори

Надійний букмекер завжди виплачує виграші та враховує інтереси клієнта. Перед реєстрацією в букмекерській конторі експерти рекомендують ознайомитися з внутрішніми Правилами компанії, відгуками гравців, що діють, рейтингами незалежних аналітиків.

Компанії з ліцензією КРАЇЛ працюють у законодавчому полі України та регулярно перераховують кошти на розвиток українського спорту. Грошові транзакції проходять через рахунки державного посередника – Єдиного центру обліку переказів ставок.

Ліцензовані букмекерські контори не блокують клієнтів та не заморожують гроші на депозиті без підстав. Користувач вирішує спір через техпідтримку компанії та має право звернутися до регуляторів ринку та до суду. Ліцензію та Правила гри букмекер публікує на офіційному сайті.

Розмір коефіцієнтів

Котирування в букмекерській конторі залежать від маржі букмекера — комісії за прийом та розрахунок парі. Чим вища маржа, тим нижчі коефіцієнти. Розмір котирувань впливає на суму виграшу та залежить від спортивної дисципліни, рівня змагання, команд-учасниць.

Букмекери пропонують підвищені коефіцієнти на певні матчі та знижують комісію на престижні змагання. На популярні види спорту компанії закладають у котирування маржу від 2-4%.

Лінія ставок

Популярні букмекерські контори пропонують для ставок події з 25 видів спорту та більше, включають у лінію комп'ютерні поєдинки, розробляють глибокий розпис та варіативність результатів.

Ставки в режимі Live

Лайв-ставки – прогноз на результат події після старту матчу. Букмекер із багатою лінією в прематчі не завжди пропонує насичений лайв. Частота зміни коефіцієнтів у лайві залежить від жвавості матчу та швидкості реакції букмекера.

Іноді букмекери відключають прийом парі на частину ринків, щоб стабілізувати попит та уникнути помилок. Важливий критерій – час підтвердження ставки. Поки БК затягує оформлення парі, live-котирування може змінитися менш вигідну.

Прибуток від ставок у лайві безпосередньо залежить від можливості гравця дивитися матч у прямому ефірі. Кращі букмекери пропонують клієнтам велику кількість відеотрансляцій, зручність перегляду та якість зображення.

Ліміти

Досвідчені гравці звертають увагу на ліміти, що діють у букмекерській конторі. Обмеження суми закладу визначають потенційний виграш клієнта. Букмекери знижують обсяг можливих ставок для особливо щасливих гравців.

Програми для гри з мобільних пристроїв

Букмекери створюють програми для операційних систем iOS та Android для ставок на реальні гроші та адаптують сайти під розміри екранів мобільних пристроїв.

Оптимізація, зручність інтерфейсу та збереження десктопних функцій ПЗ впливають на вибір користувачів.

При роботі з телефоном важлива швидкість завантаження сайту та коректність відображення елементів. Якісно розроблена програма гарантує відсутність збоїв під час оформлення ставок.

Бонуси букмекера

Лідери ринку пропонують користувачам:

●       вітальні заохочення,

●       фрібети,

●       кешбеки,

●       бонуси,

●       страхування ставок,

●       проводять акції із призами та подарунками.

Правила букмекерських контор з отримання та відігравання бонусів різні – через заплутану схему перетворення подарунка на реальні гроші складно забрати премію. Найкращі букмекери залучають гравців акціями з лояльними умовами отримання бонусів.


casin.jpg

*реклама

Другие записи автора