Як захистити гроші та дані під час гри онлайн | ZI.ua
Акция закончилась

Як грати в інтернеті безпечно: прості кроки

23 сентября 2021, 21:58

Як грати в інтернеті безпечно: прості кроки

Онлайн ігри - чудовий спосіб відпочити та відволіктися від навколишньої дійсності. Проте, коли ми розслабляємося - то стаємо легковірними.

Про це чудово знають шахраї. Тому вони часто розставляють свої сіті на геймерів, щоб отримати гроші, дані платіжних засобів чи особисту інформацію. Щоб уникнути цього - дотримуйтеся простих правил, наприклад - грайте лише на перевірених сайтах. Таких, як цей портал, на якому перелічені кращі ігрові автомати Україна.

Прості кроки, щоб вберегтися від шахраїв у іграх

  1. Не вказуйте особисту та контактну інформацію, якщо це не обов'язково. Абсолютно всі безкоштовні ігри не потребують від гравців вказання ПІБ, номеру телефону, адреси проживання, карткових даних. Тому не вказуйте їх навіть якщо сайт пропонує це. Якщо мова заходить про покупки чи виведення грошей - тоді особиста інформація може стати актуальною.
  2. Зареєструйте для ігор окрему електронну адресу. Вона має бути ніяк не пов'язаною з вашим онлайн-банкінгом, іншими важливими сервісами. Тоді навіть у випадку взлому - шахраї не зможуть зламати інші ваші сервіси слідом за email.
  3. Також не поширюйте свій номер телефону, пов'язаний з інтернет-банкінгом. Якщо ігрові сервіси вимагають підтвердження по номеру - заведіть для цього окрему сімку.
  4. Використовуйте віртуальну картку чи електронний гаманець для оплат в інтернеті. Не тримайте на цьому рахунку більше грошей, ніж потрібно для чергової оплати. Тоді проблем не виникне навіть в тому разі, якщо шахраї отримають доступ до фінансових даних.
  5. Не переказуйте гроші “на віру”. Якщо мова йде про мультиплеєрні ігри, то в них часто існує ігровий чат між гравцями. Не перераховуйте кошти іншим користувачам за внутрішньоігрові опції, якщо не знаєте цих гравців.



Репутація - перш за все

Перед тим, як почати грати не певному сайт - ніколи не лінуйтеся перевірити його репутацію в інтернеті.

Відгуки інших гравців - це найкращий показник чесності грального ресурсу. Рекомендуємо гуглити як ресурси, так й ігрові продукти, які на них розміщаються. Якщо багато користувачів кажуть про обман - краще зіграти у щось інше.

Другие записи автора

Комментарии