Служба зайнятості Донецької області повідомляє про активну співпрацю з міжнародними організаціями задля вирішення проблем зайнятості населення: | ZI.ua
Акция закончилась

Служба зайнятості Донецької області повідомляє про активну співпрацю з міжнародними організаціями задля вирішення проблем зайнятості населення:

27 ноября 2017, 11:08

·   з Чеською організацією «Людина в біді» в напрямку надання малих грантів для стимулювання розвитку, створення та відновлення підприємницької діяльності. За період дії грантових програм фахівцями служби зайнятості було проінформовано більше 7 тис. осіб, якими було подано 228 заявок на участь, а 12 осіб отримали грошову допомогу.

·   з Данською Радою у справах біженців за напрямком інформування клієнтів щодо дії грантових програм, спрямованих на підтримку внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні: «Програма підвищення конкурентоспроможності на ринку праці ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні» - проінформовано 2,0 тис. осіб; «Програма надання бізнес-грантів на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу» - проінформовано 2,1 тис. осіб; «Програма створення робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні» - проінформовано більше 1 тис. підприємців.


Другие записи автора