Робота в таксі Bolt: ризики та вигоди | ZI.ua
Акция закончилась

Робота в таксі Bolt: ризики та вигоди

4 сентября 2022, 21:44

Робота в таксі Bolt: ризики та вигоди

З початком військових дій на території України, на захід, зокрема в Івано-Франківськ, задля підтримки економіки перемістилися і понад п’ятдесят столичних та східних підприємств, починаючи від медичних приватних клінік, машинобудівних, промислових та IT-виробництв, закінчуючи бухгалтерськими та стоматологічними фірмами. А разом з релокованими бізнесами переїхали у центр Прикарпаття і десятки тисяч співробітників, зайнятих у тих чи інших сферах.

І ось раптово й виявилася, що у цьому галицькому місті, яке так гостинно розчинило в’їзну браму для наших співвітчизників, задля комфортної роботи усім не вистачає саме таксі, а зокрема таксистів, що надавали б ці популярні послуги. Заповнити цю прогалину викликалась відома естонська компанія Bolt, яка надає послуги пошуку, замовлення та оплати поїздок на автомобілі, мотоциклі чи самокаті через мобільний застосунок більше ніж у 30 країнах Європи, Америки, Африки чи Австралії. Зараз у компанії, яка обслуговує понад 25 млн клієнтів по усьому світі є робота в таксі Івано-Франківську на авто фірми.

Переваги роботи водієм на транспортному засобі компанії Bolt

Головна вигода такої роботи, як співається у пісні «Якщо у вас немає тьоті», ви не переймаєтесь проблемами з ремонтом, з грошима на ремонт та не втрачаєте ані час ані власні кошти, поки машина ремонтується. У разі поломки, таксист забезпечується новим авто протягом тридцяти хвилин.

Технічне обслуговування пропонується проходити на партнерському СТО, з безкоштовним шиномонтажем, бо, навіть, безоплатним ремонтом авто.

До того ж у роботі таксистом у компанії Bolt ще безліч переваг:

  • машина закріплена тільки за одним водієм;

  • після завершення зміни авто не потрібно залишати у автопарку на ніч;

  • можна використовувати для особистих поїздок до 30 км на день;

  • 30+ замовлень за зміну гарантуються фірмою;

  • знижки до -20% на пальне;

  • щоденний розрахунок з водієм та можливість отримувати до 30 000 грн у місяць.

Чому варто приєднатися до служби таксі Bolt

Як не крути, та робота на підприємстві з іноземним представництвом дає гарантований дохід, почуття стабільності та право на турботу з боку компанії. Адже менеджери із задоволенням допоможуть та підкажуть варіанти кращого заробітку як для водія, так відповідно і для самої фірми. Ці круті хлопці не залишать новачків сам на сам із засобом пересування, а охоче нададуть технічну та консультаційну підтримку з усіх питань.

З охочих долучитись до роботи у міжнародній компанії потрібно небагато:

  • стаж водієм від 3-ох років;

  • наявність смартфону;

  • дотримання графіку змін – не менше 22 за місяць;

  • ввічливість та безпечне перевезення пасажирів.

Отож, сідаємо за кермо, виїжджаємо у місто, беремо одне замовлення, друге, третє, веселимо пасажирів, а вони вас – і у такий спосіб гідно заробляємо гроші та повагу.

Телефонуйте та заходьте!

Другие записи автора